İzmir ilinde imal edilen hazırkıyma ve sucukların tek tırnaklı hayvan eti yönünden araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Utgun, Hasan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:125. özel yayın no:10. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İzmir ilinde imal edilen hazır kıyma ve sucukların tek tırnaklı hayvan eti yönünden araştırılması.
Published: (1984) -
Piliç eti sektör raporu 2014 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2014) -
Piliç eti sektör raporu 2013 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2013) -
Yerleşim yerleri rehberi - II : Tek Tek Dağları Milli Parkı.
Published: (2021) -
Ankara mağazalarında tedarik edilmiş sucuk numunelerinin terkipleri ve bunlar hakkında hüküm.
by: Onuk, Selahattin.
Published: (1940)