Birden fazla kullanılan kızartma yağlarında meydana gelen oksi asit miktarı üzerine araştırmalar.
Saved in:
Corporate Author: | İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
---|---|
Other Authors: | Kayahan, H. Serpil. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Özel Yayınları
13 |
Subjects: |
Similar Items
-
Birden fazla kullanılan kızartma yağlarında meydana gelen oksi asit miktarı üzerinde araştırmalar /
Published: (1984) -
Seyreltik hcl asit deposu /
Published: (2000) -
Hidroklorik asit (HCI) teknik analizi : Şeker endüstrisi /
Published: (1989) -
Derişik hcl asit deposu Q2000* 2000 mm /
Published: (2000) -
Kızartma yağlarında kalite kontrol parametreleri ve ölçüm yöntemleri
Published: (2007)