Ayçiçeği yağlarının trigliserit yapıları ve değişik tohum olgunluğu döneminde beta (2) yerleşimli yağ asitlerinin gösterdiği değişiklikler üzerinde araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Karataş, Fatma. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Ankara İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1987.
|
Series: |
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Ankara İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü Yayın No: 1
|
Subjects: |
Similar Items
-
Omega yağ asitlerinin insan sağlığı açısından önemi /
by: Aktaş, İbrahim.
Published: (2021) -
Marmara Bölgesinde elde edilen iç ve kuyruk yağlarının analitik karakterlerinin tesbiti üzerinde araştırmalar /
Published: (1985) -
Urfa yağlarının terkipleri üzerinde araştırmalar ve bu yağların standardızasyonuna ait teklifler /
by: Alp, Faik.
Published: (1965) -
Türkiye'de üretilen ham pirina yağlarının sterol, eritrodiol ve uvaol miktarlarının tespiti - Proje Kod No:TAGEMGY960701001 /
by: Ersoy, Bahri.
Published: (1998) -
Birden fazla kullanılan kızartma yağlarında meydana gelen oksi asit miktarı üzerine araştırmalar.
Published: (1984)