Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu /
Saved in:
Corporate Authors: | Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | M. Kovaçeviç (Der. )., Şenkal, Tülay. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Gıda İşleri Genel Müdürlüğü - Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü,
1976.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Yayınları No:
4 |
Subjects: |
Similar Items
-
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) -
Boza üzerinde mikrobiyolojik ve kimyasal araştırmalar /
by: Pamir, M. Hilmi
Published: (1961) -
Döküm sanayiinde kalite kontrol /
Published: (1981) -
Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976) -
Genel konserve teknolojisi - Cilt: I.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1964)