Siyah zeytin salamuracılığında tatlandırma süresinin kısaltılması ve siyah rengin geliştirilmesi üzerinde araştırmalar .

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tunç, Bahri.
Corporate Author: Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: (y.y) : Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:11 s. : Bibliyografya:Dip not şeklinde, Özet:İng.-Tr.