Siyah zeytin salamuracılığında tatlandırma süresinin kısaltılması ve siyah rengin geliştirilmesi üzerinde araştırmalar .
Saved in:
Main Author: | Tunç, Bahri. |
---|---|
Corporate Author: | Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1986.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Soframızın siyah altını zeytin
Published: (2008) -
Sofralık siyah zeytin üretimi
Published: (2013) -
Yeşil ve siyah zeytin salamurası
Published: (2005) -
Sofralık siyah ve yeşil zeytin yapılması.
by: Çetin, Hüseyin.
Published: (1981) -
Kırmızı ve siyah
by: Stendhal, Henri Beyle
Published: (2005)