Trakya bölgesinde mısır, yonca, kuru soğan, sarmısak ve kuru fasulyenin üretim girdileri ve maliyetleri /
Saved in:
| Main Author: | Özkan, Erol. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Kırklareli :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1993.
|
| Series: |
Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:37. rapor serisi no:29. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tokat yöresinde kuru soğan, kuru fasulye ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyeti /
by: Güney, Dursun.
Published: (1985) -
Ağrı yöresinde şeker pancarı, yonca Erzincan yöresinde kuru fasulye Erzurum yöresinde ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ören, Ercan.
Published: (1994) -
Trakya bölgesinde karpuz, kavun ve çekirdeklik kabağın üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1990) -
Konya yöresinde kuru fasulyenin fosforlu gübre isteği.
by: Alptürk, Cengiz.
Published: (1983) -
Trakya'da kuru koşullarda buğdayın azotlu gübre isteği /
by: Yakan, Haluk.
Published: (1993)
