Bazı değerlendirilmiş kabuklu su ürünlerinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Şentürk, Altan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ;
genel yayın no:20. özel yayın no:32. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994) -
Boza üzerinde mikrobiyolojik ve kimyasal araştırmalar /
by: Pamir, M. Hilmi
Published: (1961) -
İzmir ve çevresinde üretilen bazı balların orijinlerine bağlı olarak bileşimleri ve çeşitli özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983) -
Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu /
Published: (1976) -
Suların mikrobiyolojik analizleri (rehber) /
by: Öner, Hüseyin.
Published: (1990)