Bazı değerlendirilmiş kabuklu su ürünlerinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Şentürk, Altan. 1950- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ;
genel yayın no:20. özel yayın no:32. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Et mamüllerinin kimyasal analiz metodları (Laboratuvar el kitabı) /
by: Omurtag, A. Cemal. -
Suların mikrobiyolojik analizleri (rehber) /
by: Öner, Hüseyin.
Published: (1990) -
Bitki ve toprağın kimyasal analizleri 1 genel bilgiler /
by: Kacar, Burhan
Published: (1972) -
Bitki ve toprağın kimyasal analizleri /
by: Kacar, Burhan
Published: (1972) -
Bacillus thuringlensis ve bazı kimyasal insektisitlerinagrotis segetum (Denis et. Schiff.) (Lepidoptera : Noctuidae ) larvlarına etkileri /
by: Erinç, Mustafa
Published: (1996)