Peynir olgunlaşmasında proteolizin belirlenmesi için kimyasal metodlar (tercüme) /
Saved in:
Corporate Author: | Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
---|---|
Other Authors: | Uysal, R. Harun. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1996.
|
Edition: | 1.Basım |
Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No:
519 |
Similar Items
-
Tercüme türkiye'de tütün pazarlaması /
by: Wills, Walter J.
Published: (1973) -
Pratik faj kontrolü-Yardımcı ders kitabı (Tercüme) \
by: Kınık, Özer.
Published: (2000) -
Süt ve süt ürünlerinde iz elementler-Yardımcı ders kitabı (Tercüme) \
Published: (2003) -
Peynir teknolojisi /
by: Eralp, Muazzez
Published: (1961) -
Peynir Teknolojisi
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1974)