Canlı balıkların taşınması /
Saved in:
Main Author: | Berka, R. |
---|---|
Corporate Author: | Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Other Authors: | Tunalı, Şengün (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[y.y.] :
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Avrupa İçsular Balıkçılığı Danışma Komisyonu (CECPI),
1989.
|
Series: |
Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
yayın no:1. CECPI ; teknik yayını:48. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) -
Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Published: (2011) -
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Türk sularından Avrupa pazarlarına Türk kereviti : Türkiye ve Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı, Türkiye'de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi (TR0703.01-02/366) :
Published: (2012) -
Dondurularak muhafaza edilen sudaklarda işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırılması /
by: Seyrekoğlu, H. Feyzi.
Published: (1991)