Taze balıkta kalite ve kalite değişimleri = quality and quality changes in fresh fish /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: FAO
Other Authors: Huss, H.H. (ed.), Çelik, Mehmet (çev.), Küçükgülmez, Aygül (çev.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Nobel Akademik Yayıncılık, 2007.
Series: Nobel ; yayın no:1240.
Fen Bilimleri ; 62.
FAO Balıkçılık ; Teknik not;348.
Subjects:

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi: Unknown
Call Number: J14 TAZ 2007
Copy Available

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi)

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi): Unknown
Call Number: 664.07 TAZ 2007
Copy Available