Meyvelerin kurutmaya hazırlanması : elma, armut, incir, ceviz, vişne, kiraz ve hurmanın kurutulması /
Saved in:
Main Author: | Elgin, İsmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım Bakanlığı, Neşriyat Müdürlüğü,
1950.
|
Series: |
Neşriyat Müdürlüğü ;
sayı:660. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Meyve kurutma usul ve apareyleri /
by: Elgin, İsmet.
Published: (1950) -
Takviyeli güneş kollektörü ile pilot bazda bazı meyvelerin kurutulması üzerine araştırmalar /
by: Ateş, Nevzat.
Published: (1990) -
Güneşte meyve-sebze kurutma sisteminin geliştirilmesi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Bazı güveyfeneri (Physalis peruviana L.) tiplerinin besin içeriklerinin belirlenerek; kurutmaya uygunluğunun araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2013) -
Bazı melez ve mutant kiraz çeşit ve tiplerinin muhafaza sürecindeki meyve kalitelerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu
Published: (2018)