Karides kuyruk eti konservesinde tekstürün korunması ve kararmanın önlenmesi ile dondurarak muhafazası üzerine araştırmalar /
Saved in:
| Main Author: | Tan, Enver. |
|---|---|
| Other Authors: | Erüstün, Gençay. |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1989.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tarım traktörlerinde kuyruk milinin önemi, kuyruk milinde gelişmeler ve kullanılmalarına ilişkin bazı örnekler /
by: Yetkin, Şinasi.
Published: (1981) -
Türkiye koyun soylarının böbrek ve kuyruk yağları üzerinde araştırmalar /
by: Gürgen, Ali Rıza.
Published: (1937) -
Marmara Bölgesinde elde edilen iç ve kuyruk yağlarının analitik karakterlerinin tesbiti üzerinde araştırmalar /
Published: (1985) -
Piliç eti sektör raporu 2014 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2014) -
Piliç eti sektör raporu 2013 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2013)
