Karides kuyruk eti konservesinde tekstürün korunması ve kararmanın önlenmesi ile dondurarak muhafazası üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Tan, Enver. |
---|---|
Other Authors: | Erüstün, Gençay. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1989.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye koyun soylarının böbrek ve kuyruk yağları üzerinde araştırmalar /
by: Gürgen, Ali Rıza.
Published: (1937) - Kurban etlerinin ve yan ürünlerinin işlenerek değerlendirilmesi.
-
Ehli tavşan etinin değişik muhafaza ve sarf imkanları : V-039-1-170 /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1976) -
Piliç eti sektör raporu 2014 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2014) -
Piliç eti sektör raporu 2013 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2013)