Kaliteli beyaz peynir üretiminde peynir altı suyuna geçen maddelerin azaltılması için sütlerde uygun asitlik derecelerinin tesbiti üzerine araştırmalar /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü
Other Authors: Büyükkılıç, Nurgül.
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.
Series: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Genel Yayın No: 8
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first