Kaliteli beyaz peynir üretiminde peynir altı suyuna geçen maddelerin azaltılması için sütlerde uygun asitlik derecelerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
Saved in:
Corporate Authors: | İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü |
---|---|
Other Authors: | Büyükkılıç, Nurgül. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Genel Yayın No:
8 |
Similar Items
-
Peynir ve zeytine tuz, meyve suyuna şeker ayarı
Published: (2014) -
Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \
by: Boz, Miyale.
Published: (1984) -
Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \
by: Boz, Miyale.
Published: (1984) -
Kahvaltı sofrasındaki beyaz zehir peynir
Published: (2010) -
Peynir altı suyundan yılda 30 trilyon kaybediyoruz
Published: (2006)