Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Öztürk, Aysun. 1980- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:254. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kurutma ve drenaj /
by: Alagöz, Halis
Published: (1967) -
Güneşte meyve-sebze kurutma sisteminin geliştirilmesi /
by: Çalışkan, Salih.
Published: (1985) -
Feijoa'nın (Acca sellowiana) fiziksel ve kimyasal özelliklerinin araştırılması ve infrared kurutma yöntemi ile kurutma parametrelerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Bozbıyık, Nesrin Kurtar 1971-
Published: (2013) -
Yenilebilir mantar yetiştiriciliği
Published: (1989) -
Sun'i Kurutma Fırınları ve İşletmeleri
by: Kaptan, Rüstem.
Published: (1965)