Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Öztürk, Aysun. 1980-
Format: Tez
Language: Turkish
Published: Yalova : Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2010.
Series: Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ; no:254.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim

Diğer Elektronik Kaynaklar (PDF'ler)

Holdings details from Diğer Elektronik Kaynaklar (PDF'ler): Unknown
Call Number: Q02 ÖZT 2010 PDF
Copy Not for loan  Recall This