Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Tez |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
| Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:254. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Proje no: TAGEM/GY/09/03/06/153 |
|---|---|
| Physical Description: | iv, 53 s. : çiz., şkl. ; 24 cm. |
| Bibliography: | 3 |
