Broylerlerde beslenme ve pigmentasyon ilişkisi /
Saved in:
Main Author: | Tuncer, Şakir Doğan 1948- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2014,
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:18. uzman görüşleri:3. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014) -
Zeytinyağı ve sağlık /
Published: (2015) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Ana besin maddelerinden şeker ve tarihi /
by: Geerdes, Thomas. -
Vitaminlerin fizik ve kimya metodlarile analizi /
by: Çağlar, Kerim Ömer.
Published: (1946)