Export Ready — 

Gıda mühendisliğine giriş = Introduction to food engineering /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Singh, R. Paul.
Corporate Author: ELSEVIER
Other Authors: R. Heldman, Dennis, Baysal, Taner (çev.), İçier, Filiz (çev.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Nobel Akademik Yayıncılık, 2020.
Edition: 5. bs.dan çeviri
Series: Nobel Akademik Yayıncılık ; yayın no:1246.
Mühendislik Teknik ; no:109.
Subjects:

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi: Unknown
Call Number: Q01 SIN 2020
Copy Available

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi)

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi): Unknown
Call Number: 664.007 SİN 2020
Copy Available