Taze balıkta kalite ve kalite değişimleri = quality and quality changes in fresh fish /
Saved in:
Corporate Author: | FAO |
---|---|
Other Authors: | Huss, H.H. (ed.), Çelik, Mehmet (çev.), Küçükgülmez, Aygül (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık,
2007.
|
Series: |
Nobel ;
yayın no:1240. Fen Bilimleri ; 62. FAO Balıkçılık ; Teknik not;348. |
Subjects: |
Similar Items
-
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) -
Türk sularından Avrupa pazarlarına Türk kereviti : Türkiye ve Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı, Türkiye'de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi (TR0703.01-02/366) :
Published: (2012) -
Dondurularak muhafaza edilen sudaklarda işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırılması /
by: Seyrekoğlu, H. Feyzi.
Published: (1991) -
İzmir Körfezi deniz ürünlerinde klorlu hidrokarbon pestisit kalıntılarının araştırılması /
by: Tufan, Güngör.
Published: (1984)