Edirne tipi (salamura) beyaz peyniri işleme tekniği /
Saved in:
Main Author: | Kurt, Ahmet. |
---|---|
Corporate Author: | Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı (bsk.) |
Other Authors: | Saylam, Bingül (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Bölümü,
1987.
|
Series: |
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı çiftçi broşürü çiftçi-üretici yayınları ;
seri:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Edirne Tipi (Salamura) Beyaz Peyniri İşleme Tekniği
by: Kurt, Ahmet. -
Edirne tipi (salamura)beyaz peyniri işleme tekniği.
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1973) -
Edirne Tipi (Salamura) Beyaz Peyniri İşleme Tekniği
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1973) -
Edirne Tipi (Salamura) Beyaz Peyniri İşleme Tekniği
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1973) -
Edirne Tipi (Salamura) Beyaz Peyniri İşleme Tekniği
Published: (1987)