Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
Saved in:
Corporate Author: | Avrupa Birliği IPARD |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı,
[t.y.].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) - Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Türk sularından Avrupa pazarlarına Türk kereviti : Türkiye ve Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı, Türkiye'de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi (TR0703.01-02/366) :
Published: (2012) -
Dondurularak muhafaza edilen sudaklarda işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırılması /
by: Seyrekoğlu, H. Feyzi.
Published: (1991)