Kurban etlerinin ve yan ürünlerinin işlenerek değerlendirilmesi.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
[y.y. :
yay.y.,
t.y.].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ehli tavşan etinin değişik muhafaza ve sarf imkanları : V-039-1-170 /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1976) -
Hayvansal ürünlerde antibiyotik ve antibiyotik benzeri madde kalıntılarının araştırılması /
Published: (1994) - Soğuk uygulamada beyaz mantarlarla yalıtım şekli.
-
Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve AB standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar.
Published: (2011) -
Yumurtaların değişik yöntemlerle muhafazası üzerine araştırmalar /
by: Tan, Enver.
Published: (1985)