Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
Saved in:
Main Author: | Şenkal, Tülay. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim Ve Araştırma Enstitüsü
1976
|
Similar Items
-
Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu /
Published: (1976) -
Meyve Suları ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976) -
Meyve suları ve konsantratlarının mikrobiyolojik kalite kontrolu \
Published: (1976) -
Meyve ve sebzelerin kurutma ile konserve usulleri /
by: Ali Kemal.
Published: (1927) -
Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994)