Düşük Yağlı Tulum Peyniri Üretiminde Ekzopolisakkarit Üreten Kültür Kullanımının Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Saved in:
Main Author: | Oluk, Celile Aylin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
2013
|
Similar Items
-
Tulum Peyniri Çalıştayı
Published: (2016) -
Bingöl tulum peyniri
Published: (2016) -
Mihaliç Tulum ve Beyaz Peyniri
by: İzmen, Ekrem Rüştü.
Published: (1938) -
Beyaz Peynir ve Tulum Peyniri Nasıl Yapılır?
by: Şeçkin, Raşat. -
Erzincan tulum peyniri çalıştayı Erzincan, 16-17 Mart 2016 - Sonuç raporu \
Published: (2016)