Yüksek öğütme dereceli undan yapılan tekekmeğin tağdiye ve bilhassa Türkiyede halkın anti beriberi B1 vitamin ihtiyacını temin bakımından ehemmiyeti /
Saved in:
Main Author: | Gerngross, O. |
---|---|
Other Authors: | Uluöz, Mustafa, (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1941.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Yüksek öğütme dereceli undan yapılan tekekmeğin tağdiye ve bilhassa Türkiyede halkın anti beriberi B1 vitamin ihtiyacını temin bakımından ehemmiyeti /
by: Gerngross, Otto. 1882-1966
Published: (1941) -
Die Hefen : Die Hefen in der Wissenschaft /
by: Reiff, Ferdinand
Published: (1960) -
Die Hefen : Die Hefen in der Wissenschaft /
by: Reiff, Ferdinand
Published: (1960) -
Yüksek Öğütme Dereceli Undan Yapılan Tekekmeğin Tağdiye ve Bilhassa Türkiyede Halkın Anti Beriberi B1 Vitamin İhtiyacını Temin Bakımından Ehemmiyeti
by: Gerngross, Otto.
Published: (1941) -
Türkiye'de ekmek savurganlığı ve önleme çareleri \
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1979)