Türkiye peynirciliğinde kullanılan mayalar ve bunların elde edildiği şirdenler üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Uraz, Tümer. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1976.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
625. bilimsel araştırma ve incelemeler:368. |
Subjects: |
Similar Items
-
Türk üzümlerinden yetiştirilen saf mayalar ve bunların teknik vasıfları /
by: Akman, Arif. 1903-
Published: (1939) -
Pratik peynir imalatı /
by: Özkan, Nurettin
Published: (1971) -
Edirne tipi (salamura) beyaz peyniri işleme tekniği /
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Peynir biliminin temelleri /
Published: (2021) -
Peynir yapımı /
by: Gözügül, Şerife Gül
Published: (2010)