Bal sektörü için iyi hijyen uygulamaları rehberi /
Saved in:
Corporate Author: | Bal Paketleyicileri, İhracatçıları ve Sanayicileri Derneği |
---|---|
Other Authors: | Sunay, Aslı Elif (haz.), Seçmeler, Özge (haz.), Yağlı, Önder (haz.), Ölmez, İzzet (haz.), Tan, Ayşe (haz.), Toker, Ramazan (haz.), Vatansever, H. Erdinç (haz.), Altuntaş, Alpay (haz.), Polat, Murat (haz.), Vardar, Nuray Belgeç (haz.), Bakır, Nurcan (haz.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
2008.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Sahte bala karşı Alo Gıda 174 /
by: Korkmaz, Ali.
Published: (2016) - Pratik bilgiler.
- Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
- Gıda Kimlik Belirleme ve Doğrulama Laboratuvarı Projesi : TR41/14/İG/0020.
-
Isparta İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü araştırma projeleri 1987 yılı raporları ve 1988 yılı yeni proje teklifleri.
Published: (1988)