Bal sektörü için iyi hijyen uygulamaları rehberi /
Saved in:
Corporate Author: | Bal Paketleyicileri, İhracatçıları ve Sanayicileri Derneği |
---|---|
Other Authors: | Sunay, Aslı Elif (haz.), Seçmeler, Özge (haz.), Yağlı, Önder (haz.), Ölmez, İzzet (haz.), Tan, Ayşe (haz.), Toker, Ramazan (haz.), Vatansever, H. Erdinç (haz.), Altuntaş, Alpay (haz.), Polat, Murat (haz.), Vardar, Nuray Belgeç (haz.), Bakır, Nurcan (haz.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
2008.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Sahte bala karşı Alo Gıda 174 /
by: Korkmaz, Ali.
Published: (2016) - Yaban mersini ve kurt üzümü ekstraktları ilaveli kitosan ile kaplanmış gökkuşağı alabalık filetolarının raf ömrü ve yağ asidi kompozisyonun incelenmesi.
-
Isparta İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü araştırma projeleri 1987 yılı raporları ve 1988 yılı yeni proje teklifleri.
Published: (1988) -
Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü 1987 yılı raporları ve 1988 yılı yeni proje teklifleri.
Published: (1988) -
Die Theorie der praktischen Brot-und Mehlbereitung /
by: Fornet, A.
Published: (1930)