İlmi Şarapçılık = Oenologıe : Üzüm ve fermantasyon /
Saved in:
Main Author: | Gayon, J. Ribereau. (yazar) |
---|---|
Other Authors: | Peynaud, E. (çeviren) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul:
Tekel Enstitüleri Yayınları,
1972.
|
Series: |
C serisi no.5
1 |
Subjects: |
Similar Items
-
Şarapcılık Teknolojisi, Şarap ve çeşitlerinin ayrı ayrı İmâl tarzları, Muhafaza usülleri, Hastalıklar
by: Künay, İsmail Safa
Published: (1946) -
Şaraplarda fenol bileşikleri ve bunların analiz yöntemleri
by: Canbaş, Ahmet
Published: (1983) -
İhtimar Teknolojisi: Bölümler tamamlayıcı ders kitabı/
by: Akman, Arif V.
Published: (1995) -
Şarap Yapım ve Kontrol Rehberi
by: Kuntay, Tacettin
Published: (1946) -
Sürekli işler presler (kontinu pres) ile hidrolik preslerden veya horizental üretilen beyaz şarapların kimyevi bileşimleri ve degüstatif özelliklerinin mukayesesi üzerine bir araştırma.
by: Gürkan, Tezcan.
Published: (1983)