GAP yöresinde tarım ürünleri teknolojisi - II /
Saved in:
Other Authors: | Baydı, Meryem (ed.) |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı, Görüntülü ve Sesli Yayınlar Şube Müdürlüğü,
2002.
|
Series: |
GAP Eğitim ve Yayım Projesi yayınları ;
no:GAP/2001-2. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Yeşil ve siyah çay üretim teknolojisi ve çayın sağlık açısından önemi /
Published: (2007) -
Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi \
Published: (2017) -
Sofralık zeytin salamuralarının hazırlanması : yeşil, siyah ve çizme /
by: Özer, Mehmet
Published: (1966) -
Pekmez yapımında kullanılan farklı tekniklerin karşılaştırılması üzerinde araştırmalar /
by: Köylü, Mustafa E. 1951-
Published: (1997) -
Kurutma ile sofralık zeytin üretimi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2016)