Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri : (yardımcı ders kitabı) /
Saved in:
Main Author: | Uysal, Harun. |
---|---|
Other Authors: | Kavas, Gökhan, Kınık, Özer |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
2004.
|
Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
no:560. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Published: (2002) -
Süt ve ürünlerinde laboratuvar uygulamaları analiz yöntemleri /
Published: (2019) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri.
Published: (1990) -
Sütün yapısı ve özellikleri /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri : (duygusal, fiziksel ve kimyasal analizler) /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012)