Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri : (yardımcı ders kitabı) /
Saved in:
| Main Author: | Uysal, Harun. |
|---|---|
| Other Authors: | Kavas, Gökhan, Kınık, Özer |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
2004.
|
| Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
no:560. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Published: (2002) -
Süt ve ürünlerinde laboratuvar uygulamaları analiz yöntemleri /
Published: (2019) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri.
Published: (1990) -
Süt bisküvileri yapım tekniği üzerinde araştırmalar /
by: Yöney, Zühtü.
Published: (1975) -
Süt ve mamülleri analiz yöntemleri : (duygusal, fiziksel ve kimyasal analizler) /
by: Metin, Mustafa. 1940-
Published: (2012)
