Türk yoğurdunun mikrobiyolojisi = the microbiology of Turkish yogurt /
Saved in:
Main Author: | Omurtag, A. Cemal. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Bölge Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı,
[1964]
|
Series: |
Ankara Bölge Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı ;
yayın no:14. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Mandıralarda saf kültürle peynir ve yoğurt yapımının verimlilik standardizasyon ve kaliteye etkileri /
by: Yaygın, Hasan.
Published: (1990) -
Fermente ürünler teknolojisi ve mikrobiyolojisi /
Published: (2020) -
Yoğurtçuluk /
by: Osman Ferid -
Die Theorie der praktischen Brot-und Mehlbereitung /
by: Fornet, A.
Published: (1930) - Yaban mersini ve kurt üzümü ekstraktları ilaveli kitosan ile kaplanmış gökkuşağı alabalık filetolarının raf ömrü ve yağ asidi kompozisyonun incelenmesi.