Antepfıstığı entegre işleme tekniğinin geliştirilmesi /
Saved in:
Other Authors: | Bilim, H. İhsan Cem. 1973-, Polat, Refik 1969-, Sarpkaya, Kamil 1974-, Kalkancı, Nilgün Doğruer 1964-, Yıldırım, Nihat 1964-, Yaman, Abdullah 1966- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gaziantep :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü,
2013.
|
Series: |
Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü ;
yayın no:43. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Sahte bala karşı Alo Gıda 174 /
by: Korkmaz, Ali.
Published: (2016) -
Türk şarapları 2003-2004 : 21 üreticinin 211 şarabı /
by: Ergenekon, Şeyla
Published: (2003) -
Sütün biyo kimyasal yapı ve özellikleri mikrobiyolojisi ile besleme açısından önemi /
by: Koç, Fethullah.
Published: (1982) -
Malterie brasserie hyromels /
by: Boullanger, Eugene
Published: (1921) -
Le vin : procedes modernes de preparation d'amelioration et de conservation /
by: Chancrin, E.
Published: (1905)