Et Ürünleri Sektörü Kayseri Örneği \
Saved in:
Corporate Author: | Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi |
---|---|
Other Authors: | Atik, Hayriye., Bilginoğlu, M. Ali., Düzgün, Recep., Pamuk, Yalçın., Türker, Oğuzhan. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Kayseri :
Kayseri Ticaret Odası,
2003.
|
Series: |
Kayseri Ticaret Odası yayınları ;
52. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Et ürünlerinde farklı hayvan türlerine ait etlerin belirlenme yöntemleri / Esra Selin Davarcıoğlu.
by: Davarcıoğlu, Esra Selin
Published: (2018) -
Et ve et ürünleri analizleri /
by: Kayaardı, Semra.
Published: (2017) -
Kırmızı et üretim ve işletmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi \
Published: (2018) -
Süt ve süt ürünleri teknolojisi : analiz metotları ve hileleri el kitabı \
by: Şen, Hasan.
Published: (2017) -
Et ve et ürünleri teknolojisi /
by: Anar, Şahsene.
Published: (2020)