Çayın biyokimyası ve işleme teknolojisi.
Saved in:
Main Author: | Kacar, Burhan. |
---|---|
Corporate Author: | Çay işletmeleri Genel Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü,
1987.
|
Series: |
ÇAY KUR Yayını No: 6
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çayın kültür tarihi \
by: Reimertz, Stephan.
Published: (2003) -
Çay - Çay bitkisi, biyokimyası, gübrelenmesi, işleme teknolojisi.
by: Kacar, Burhan.
Published: (2010) -
Çayın 90 Yılı.
Published: (2014) -
Rize'de çay /
by: Aktan, Reşat.
Published: (1946) -
İki buçuk yaprak çay : Doğu Karadeniz'de devlet, piyasa, kimlik \
by: Hann, Ildiko Beller.
Published: (2003)