Ehli tavşan etinin değişik muhafaza ve sarf imkanları : V-039-1-170 /
Saved in:
Main Author: | Erüstün, Gençay. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1976.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Kurban etlerinin ve yan ürünlerinin işlenerek değerlendirilmesi.
- Soğuk uygulamada beyaz mantarlarla yalıtım şekli.
-
Hayvansal ürünlerde antibiyotik ve antibiyotik benzeri madde kalıntılarının araştırılması /
Published: (1994) -
Yumurtaların değişik yöntemlerle muhafazası üzerine araştırmalar /
by: Tan, Enver.
Published: (1985) -
Karides kuyruk eti konservesinde tekstürün korunması ve kararmanın önlenmesi ile dondurarak muhafazası üzerine araştırmalar /
by: Tan, Enver.
Published: (1989)