Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Balcı, Fuat. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı,
1978.
|
Series: |
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı mesleki yayınlar serisi.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İzmir ve çevresinde üretilen bazı balların orijinlerine bağlı olarak bileşimleri ve çeşitli özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983) -
Bal ve bal analizleri /
Published: (2007) -
Bursa piyasasında satılan süzme ballar üzerine bir araştırma /
by: Tunç, Bahri.
Published: (1986) -
Ankara piyasasında satılan bazı çikolatalarda kakao kitlesi ve kakao yağının tesbiti /
Published: (1994) -
Çanakkale İlinde bazı mandıralarda üretilen farklı sıcaklık derecelerinde olgunlaştırılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerine araştırmalar /
by: İdikut, Halise.
Published: (1989)