Sardalya tuzlamada olgunluk sürecinde oluşan fiziksel ve kimyasal değişimler üzerinde araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Erüstün, Gençay. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1980.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Çanakkale ilinde, balık işleyen fabrikalarda sardalya konserve yapımında uygulanan teknoloji ürünün kalite değerlerinin saptanması üzerine araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1984) -
Bazı deniz ürünlerinde meydana gelen bozulmaların kimyasal olarak incelenmesi üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1989) -
Olgunluk tayini /
by: Dıllewıjn, Ir. C. Van
Published: (1948) -
Urfa, Diyarbakır, Erzurum ve Rize bölgelerinde kireç taşı ve bazalt ana kayalardan oluşan toprakların morfolojik, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: İnce, Faruk. 1944-
Published: (1976)