İzmir ve çevresinde üretilen bazı balların orijinlerine bağlı olarak bileşimleri ve çeşitli özellikleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
| Main Author: | Temiz, A. İnci. |
|---|---|
| Format: | Tez |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İzmir :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü,
1983.
|
| Series: |
Ege Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü yayınları ;
no:31. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
İzmir ve Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orijinlerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: Temiz, A. İnci.
Published: (1983) -
İzmir ve Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orijinlerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: Temiz, A.İnci. -
İzmir Çevresinde Üretilen Bazı Balların Orjinallerine Bağlı Olarak Bileşimleri ve Çeşitli Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: TEMİZ, İnci.
Published: (1983) -
İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
by: Edin, Sema.
Published: (1989)
