Genel konserve teknolojisi - Cilt: I.
Saved in:
Main Author: | Köşker, Ömer. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Ünivesitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1964.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 230 Ders Kitabı: 74
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Suda meyve konservesi yapımı üzerinde araştırmalar \
Published: (1990) -
Konserve tenekesi ve kutusu teknolojisi.
by: Ateş, Nevzat.
Published: (1976) -
Değişik işleme şekillerinin konserve ve dondurulmuş domatesin kalitesine etkileri ve depolama süresince oluşan değişimlerin araştırılması-1 (Rio Grande - H-2274) sonuç raporu /
by: Ergun, Canan.
Published: (1993) -
Genel Konserve Teknolojisi
by: Köşker, Ömer.
Published: (1964) -
Değişik Yem Konserve ve Hazırlama Metodlarının Henüz Gelişmesini Bitirmemiş Sığırların Besi Güçleri Üzerine Tesirleri /
by: Bıyıkloğlu, Kemal.
Published: (1970)