Afyon ve çevresinde satışa arzedilen kaymakların hijyenik kaliteleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
| Main Author: | Hamzaçebi, Yakup. 1929- |
|---|---|
| Format: | Tez |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
(yay.y.),
1973.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Gıda-yem kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.
-
Gıda kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.
Published: (1975) -
Gıdalarda tekstür /
Published: (2020) -
Doğu Anadolu, Trakya ve İç Anadolu bölgelerinde üretilen kaşar peynirinin kimyasal bileşimleri üzerinde karşılaştırmalı araştırma /
by: Hamzaçebi, Yakup.
Published: (1977) -
Standard kalite uygulamaları yaşamımıza etkileri /
by: Kutlutan, İbrahim
