İzmir yöresi şaraplarının bazı nitelikler yönünden araştırılması /
Saved in:
| Main Author: | Uçucu, Nur. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İzmir :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
| Series: |
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:115 özel yayın no:6. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) -
İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
by: Edin, Sema.
Published: (1989) -
İzmir ili değirmenlerinden elde edilen unların bazı niteliklerinin tesbiti üzerine çalışmalar /
by: Ünal, Renan.
Published: (1989) -
Bazı önemli tane baklagil çeşitlerine ön pişirme tekniğinin uygulanabilirliği üzerine araştırmalar /
by: Ünal, Renan.
Published: (1989) -
Milli koleksiyon bağındaki üzüm çeşitlerinin şaraplık özelliklerinin araştırılması : ara sonuç raporu /
by: Yayla, Fehmi.
Published: (2006)
