Bazı patates çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Bilişli, Arsan. |
---|---|
Other Authors: | Çevik, İbrahim., Şentürk, Altan. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ;
genel yayın no:19. özel yayın no:31. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı sebze çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
by: Çevik, İbrahim.
Published: (1989) -
Yalova koşullarında ıslah edilen çilek tiplerinin bazı kalite özellikleri ile derin dondurulmaya uygunluk durumlarının saptanması-II : ara sonuç raporu /
by: Çetin, Hüseyin. 1948-
Published: (1986) -
Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ve depolama süresinde meydana gelen değişmeler üzerine bir araştırma : ara sonuç raporu III /
by: Ergun, Canan.
Published: (1992) -
Bazı yerli ve yabancı enginar çeşitlerinin derin dondurulmaya uygunluk durumlar üzerinde bir araştırma : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi (enginar araştırmaları alt projesi) /
Published: (1988) -
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar II. Tobol-riogrande : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1990)