Bazı patates çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Bilişli, Arsan. |
---|---|
Corporate Author: | Çanakkale İl Kontrol Laboratuar Müdürlüğü |
Other Authors: | Çevik, İbrahim., Şentürk, Altan. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Çanakkale İl Kontrol Laboratuar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Çanakkale İl Kontrol Lab. Müd. Özel Yayın No:
31 |
Similar Items
-
Bazı sebze çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar.
Published: (1989) -
Akdeniz Bölgesi Narlarının Meyve Suyu Üretimine Elverişliliği Üzerine Araştırmalar
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1983) -
Değişik teknolojik uygulamaların kültür mantarının (agaricus bisporus) derin dondurmaya uygunluğu ve depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerine etkileri \
Published: (2000) -
Çeşitli meşe türlerimizin kaplama levhaları imâli bakımından elverişliliği üzerine araştırmalar
by: Berkel, Adnan.
Published: (1969) -
Çanakkale yöresinde yetiştirilen bezelye ve yeşil fasulyenin dondurularak değerlendirilmesi olanaklarıyla soğuk konservasyon üzerinde karşılaştırmalı araştırmalar /
by: Bilişli, Arsan.
Published: (1981)