Dondurularak muhafaza edilen sudaklarda işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Seyrekoğlu, H. Feyzi. |
---|---|
Other Authors: | Şahin, Abdullah |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Isparta :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Isparta İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü,
1991.
|
Series: |
Isparta İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü ;
yayın no:14. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1986) -
Dondurulmuş kerevitlerde işleme yöntemi ve depolama süresinin kaliteye etkilerinin araştırması /
by: Şahin, Abdullah.
Published: (1988) -
Tuzlusu balıklarının koruyucu madde ilavesiyle hazırlanan buzlarda saklanması üzerine araştırma. sorumlu: Esat Moravalı.
by: Moravalı, Esat.
Published: (1985) -
Türk sularından Avrupa pazarlarına Türk kereviti : Türkiye ve Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı, Türkiye'de Kerevit Üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi (TR0703.01-02/366) :
Published: (2012) -
Taze balıkta kalite ve kalite değişimleri = quality and quality changes in fresh fish /
Published: (2007)