Sirke teknolojisi ve teknikte laktik asit fermentasyonları /
Saved in:
Main Author: | Türker, İsmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1963.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
209. ders kitabı:69. |
Subjects: |
Similar Items
-
Kolalı içeceklerin kafein, fosforik asit ve diğer bileşim unsurlarının miktarlarının tesbiti /
Published: (1984) -
Sirkecilik : sirke imali /
by: Zafir Rıza
Published: (1928) -
Fermantasyon teknolojisi : bölümler tamamlayıcı ders kitabı /
by: Akman, Arif V.
Published: (1965) -
Ankara şaraplarında asit durumu ve malolaktik fermantasyon yapan bakteriler üzerinde araştırmalar /
by: Fidan, Işıl. 1938-
Published: (1970) -
Şarap, sirke ve dayanıklı şıra.
by: Akman, Arif V.
Published: (1949)