Elma suyuna uygun elma çeşitlerinin belirlenmesi /
Saved in:
Other Authors: | Erdoğan, S. Seçil 1970-, Kurban, Zekiye 1972-, Burak, Masum 1959-, Kılınç, Ahmet 1967- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2003.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:178. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987) -
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Bazı antepfıstığı meyvelerinde vitamin E, omega-3 yağ asitleri ve fitosterol kapsamlarının belirlenmesi : proje no: TAGEM/GY/0311/06/089 /
Published: (2007) -
Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Published: (1984) -
Ana besin maddelerinden şeker ve tarihi /
by: Geerdes, Thomas.