Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Erdoğan, S. Seçil. 1970- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:253. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Peynir suyu tozunun yoğurt yapımında kullanılması üzerine araştırmalar /
Published: (1987) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Published: (2016) -
Karadeniz Bölgesinde seleksiyon sonucu seçilen karayemiş tiplerinin kimyasal özelliklerinin incelenerek pekmez üretimine ve kurutmaya uygunluğunun araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Bazı tarımsal ürün artıklarında yem değerlerinin belirlenmesi üzerine araştırmalar C) Elma posası \
by: Ergen, Alper.
Published: (1991) -
İncir genetik kaynaklarının toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan aktivite açısından taranması ve bazı kurutmalık incir çeşitlerinde fenolik bileşenlerin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2014)