Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
Saved in:
Main Author: | Tuncer, Şakir Doğan 1948- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2014,
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:19. uzman görüşleri:4. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Broylerlerde beslenme ve pigmentasyon ilişkisi /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014) -
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
Tavuk etinin sağlıklı beslenme için önemi /
by: Arslan, Perihan.
Published: (2014) -
Tavuk etinin optimal beslenmedeki yeri ve önemi /
by: Yücecan, Sevinç.
Published: (2014) - Piliç eti ürün kataloğu.