Gıda/besin teknolojisi /
Saved in:
Main Author: | Ünüvar, Şerife 1958- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Yayın Dağıtım,
2007.
|
Edition: | 1. bs. |
Series: |
Nobel ;
yayın no:1207. MESTEK ; seri no:62. |
Subjects: |
Similar Items
-
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konusunda bilgi düzeyleri (Adana örneği) /
by: Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971-
Published: (2003) -
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014) -
Öğün planlamada esas yiyecek grupları /
by: Sacır, F. Handan.
Published: (1975) -
Gıda mikrobiyolojisi ve uygulamaları /
Published: (2000)